Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο από ΑμΚΕ Φαιναρέτη

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ.  -19:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δωρεάν  διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο " Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παιδί να μεγαλώσει καλύτερα στα πρώτα χρόνια της ζωής του " από την ΑμΚΕ Φαιναρέτη , ομιλήτρια θα είναι η κλινική ψυχολόγος κ. Κατερίνα Στάρφα . Για την δήλωση της συμμετοχής θα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση φόρμας που είναι στο συνημμένο έγγραφο . 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στα πλαίσιο του προγράμματος "Υποστήριξης εγκύων και νέων γονέων κατοίκων μικρών νησιών " το οποίο και υλοποιείται από την ΑμΚΕ Φαιναρέτη σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής  και έχει σκοπό την ενημέρωση εγκύων , νέων γονέων σε θέματα που αφορούν την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη και το μεγάλωμα βρεφών και νηπίων και παιδιών ηλικίας 0-6 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ δείτε τα συνημμένα 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1