Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ

Σε ένα πολύ εορταστικό και ευχάριστο κλίμα, έγινε την Κυριακή 04/12/2022 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου μας. 

Η ατμόσφαιρα είχε άφθονο χρώμα Χριστουγέννων με τα μικρά παιδάκια να ψέλνουν τα κάλαντα και να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη βοήθεια και καθοδήγηση των δασκάλων κ. Κυριακίδη Βασιλείου και κ. Μαλάμω Πολυξένης .

Είχε προηγηθεί η διοργάνωση Santa run υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κας Γλαρού Τριανταφυλλιώς η οποία και είναι η διοργανώτρια της δράσης "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2022"

Το  Santa run, αφορούσε τρέξιμο με συμμετοχή μικρών και μεγάλων ως το λιμάνι του νησιού και, επιστροφή στην πλατεία του νησιού μας,  όπου και οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες χόρεψαν σε ρυθμούς Χριστουγέννων. 

Εκεί εξάλλου τους περίμεναν και πολλές εκπλήξεις, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους  καθώς άπαντες απόλαυσαν  ζεστή σοκολάτα και καραμελωμένα μήλα που προσέφερε ο Δήμος μας.

Ιδιαίτερο το σκηνικό και με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που διέθεσε με bazar ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου μας. 

Τη φωταγώγηση του δέντρου πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ. Μελάς Νικόλαος  σε ένα ιδιαίτερο κλίμα χαράς και ευφορίας  και, όλοι εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα που ήταν πραγματικά μοναδικό.

Η πλατεία μας έλαμψε με τα φωτάκια και η φάτνη έδωσε το μήνυμα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων. 

Η Δημοτική Αρχή παρούσα σε κάθε στιγμή εκπροσωπήθηκε από τους Αντιδημάρχους κ. Αμοργιανό και κ. Μελά, την Δ.Σ. κα Μαρκάκη-Μανουσάκη Πάτρα ενώ στην εκδήλωση παρευρέθεισαν  μέλη των Συλλόγων των Σχολείων μας, εκπαιδευτικοί, και πλήθος συγχωριανών μας που με πολύ χαρά και κέφι, έδωσαν τη δική τους εορταστική νότα στην εκδήλωση. 

Ευχόμαστε σε όλους μας, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. 

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1