Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Ανακοίνωση προκήρυξης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

Ο Δήμος μας ανακοινώνει την προκήρυξη  για την πρόσληψη τριών (3) συνολικά ατόμων- Σχολικών καθαριστριών / καθαριστών για την καθαριότητα σχολικών μονάδων του Δήμου Φούρνων Κορσεών για το Σχολικό έτος 2022-23.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 1390/09-08-2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή αυτοπροσώπως στην υπηρεσία μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 2275350614 και 2275350615

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Οι αιτήσεις καθώς και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τις 11 Αυγούστου έως και τις 25 Αυγούστου 

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.  

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε τα συνημμένα 

 

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1