Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Έναρξη Προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια καλοκαίρι 2022

Σας ΆρχισεςΞεκ

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­  

­

         ­

                                                 Αθλητικά Μονοπάτια 2022

­

­

­

­

­

Ξεκίνησε και στο νησί μας το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2022  για έβδομη χρονιά.

Το πρόγραμμα υλοποιείται επίσης και στον Άγιο Ευστράτιο, στην Αμοργό, την Αστυπάλαια, την Κάσο, το Καστελλόριζο, στους Λειψοί, στη Νίσυρο, την Τήλο, την Κίμωλο και τα Ψαρά.

Στο καλοκαιρινό camp αθλητικών δραστηριοτήτων συμμετέχουν παιδιά που κατοικούν μόνιμα στο νησί μας .  Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όπως κάθε χρόνο εκμάθηση ασφαλούς κολύμβησης, αθλητισμό, σκάκι, ευαισθητοποίηση, μάθηση και κυρίως παιχνίδι και διασκέδαση.  

Το τρίπτυχο των Αθλητικών Μονοπατιών αφορά:

·         παιχνίδι

·         ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων

·         κοινωνικοποίηση
 

Η τελετή λήξης θα περιλαμβάνει αθλητισμό, μουσική, χορό και εορταστική διάθεση ώστε να χαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά μας ΑΜ όπως τους αρμόζει.


Το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» διοργανώνεται από το 2015 και υλοποιείται από το τo Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence και την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδο», διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αποκλειστική δωρεnewsletter2go.comά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

                                 

­

­

­

­

­

­

­

­

­

­

 

­

­

 

­

­

­

­

­

­

­

­

­

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1