Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

28ος ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε οτι πρόκειται να επισκεφθεί το νησί μας, η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, στα πλαίσια του 28ου Διάπλους 2022.

Κατά την της επίσκεψη  στο νησί σας στις 5 και 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν ιατρικές και βιοχημικές εξετάσεις , ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Οι γιατροί θα εξετάζουν δωρεάν, στις 05/05/2022 στη Θύμαινα και, στις 06/05/2022 στους Φούρνους 

Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση της ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, με τις ειδικότητες των ιατρών, ενώ αξίζει να τονιστεί οτι για τους ασθενείς που έχουν νοσηλευθεί με πνευμονία Covid θεωρείται πολύ σημαντικό να εξετασθούν από την ειδική πνευμονολογική ομάδα . Έμπειροι γιατροί της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας  θα εξετάζουν με ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο προκειμένου  να εκτιμήσουν πιθανές βλάβες των πνευμόνων που μπορεί να παραμείνουν. 

Θα τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες των υγειονομικών όρων του ΕΟΔΥ για την ασφαλή διαχείριση των ασθενών αλλά και των  μελών της Ομάδας Αιγαίου βάσει των πρωτοκόλλων του COVID 19. Για τον λόγο αυτό, παρακαλείστε να είστε ακριβείς στην ώρα των ραντεβού και απαραιτήτως να φοράτε μάσκα.  

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1