Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών προκηρύσσει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  , οκτάμηνης (8) διάρκειας , δύο ατόμων και συγκεκριμένα ενός  (1)  ΔΕ Χειριστή μηχανημάτων έργου και ενός (1) ΥΕ Εργάτη Καθαριότητας . Οι αιτήσεις θα γίνονται από την Τετάρτη 06/10/2021 έως και την Παρασκευή 15/10/2021 και θα αποστέλλονται  μαζί με τα απαραίτητα για κάθε θέση δικαιολογητικά στο Δήμο μας ηλεκτρονικά στα email :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.r , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή με συστημένη επιστολή από το Ταχυδρομείο με σφραγίδα εντός των ανωτέρω ημερομηνιών . Οι αιτήσεις πρέπει να είναι υπογεγραμμένες με φυσική υπογραφή του κάθε υποψήφιου , ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές . Τα έντυπα των αιτήσεων , η ανακοίνωση καθώς και το παράρτημα βρίσκονται αναρτημένα και από εκεί οι υποψήφιοι μπορούν να αντλούν τα σχετικά έντυπα καθώς και πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά .

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία του Δήμου μας η ηλεκτρονικά στα ανωτέρω email η τηλεφωνικά στα 2275350614 , 2275350615 και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2275350600.

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1