Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Τον Απρίλιο του 2020 τέθηκε σε λειτουργία η δωρεάν Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Λειτουργίας 10306, με στόχο, την εύκολη πρόσβαση των πολιτών σε Ειδικούς Ψυχικής Υγείας  και την τηλεφωνική τους υποστήριξη σε ζητήματα ψυχικής υγείας που προέκυψαν λόγω της πανδημία του

COVID-19.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Α’ Ψυχιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής  προσφέρονται , ανώνυμα, υπηρεσίες που αφορούν σε ψυχολογική βοήθεια.

Σήμερα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν επεκταθεί με: 

- Την ψυχοκοινωνική υποστήριξη για θέματα που αφορούν σε παιδιά και εφήβους, αλλά και

- το δωρεάν Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονεϊκών Ικανοτήτων, που αφορά στη συμβουλευτική υποστήριξη για την ενδυνάμωση της σχέσης γονέα – παιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε στα επισυναπτόμενα κείμενα. 

Σας ενημερώνουμε οτι στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 6,7,8 Δεκεμβρίου 2019 

διοργανώνεται για πρώτη φορά, ο Διαγωνισμός Ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους αρμόδιους φορείς ή στο Δήμο μας (για την παραλλαβή έντυπου ενημερωτικού υλικού)

 

Η κα Γλαρού Τριανταφυλλιώ

είναι η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Εκλογικής Περιφέρειας Ικαρίας  με το κόμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Συνημμένα, 

δείτε το ψηφοδέλτιο που αφορά τη συμμετοχή και τα  ονόματα

των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το νησί μας.  

Από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι οτι

την Πέμπτη 06/06/2019 και ώρα 09:00μ.μ.

στο Λιμενικό Κατάστημα Βαθέως Σάμου,

θα λάβουν χώρα εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου..

Για λεπτομέρειες, παρακαλώ,

δείτε το συνημμένο

Η Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Β. Αιγαίου κα Χριστιάννα Καλογήρου, κοινοποίησε το κάτωθι Δελτίο Τύπου που αφορά το λιμάνι του νησιού μας. 

 

 Μεταξύ άλλων, η κα Καλογήρου αναφέρει οτι πρόκειται για:

 

"Ένα έργο πνοής που αποτελεί αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων των Φούρνων, αυτό της αναβάθμισης του κεντρικού λιμένα του νησιού, φτάνει στην τελική φάση υλοποίησης" .

 

Για πληροφορίες παρακαλώ, δείτε το συνημμένο. 

Σας ενημερώνουμε ότι στον Δήμο μας από σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 θα ξεκινήσει η διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του  Τ.Ε.Β.Α. . 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

 

 

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνει για την ένταξη του Δήμου μας, στο πρόγραμμα απευθείας μεταδόσεων θεατρικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου με το κανάλι της Βουλής, την οποία ο Δήμος μας υποστήριξε άμεσα και εντάχθηκε σε αυτήν.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, δίνεται η ευκαιρία και δυνατότητα στους  κατοίκων των Φούρνων όπως και άλλων ακριτικών περιοχών, να παρακολουθήσουν ζωντανά, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, οι οποίες προβάλλονται μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής.

Η πρώτη προβολή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12/2018 με μία εξαιρετική παράσταση-μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς, που απόλαυσαν δωρεάν μικροί και μεγάλοι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Φούρνων Κορσεών.

Αναμένονται πολλές ακόμη ευχάριστες θεατρικές βραδιές και συναντήσεις. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Γ.Α.

Ενημερωθείτε για όλα τα ΝΕΑ του ΕΣΠΑ 2014-2020!

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1