Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΕΚΔΗΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ κου ΜΑΡΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

     

Την 09η   του μηνός Δεκεμβρίου  του έτους  2020 ημέρα Τετάρτη   και ώρα 10:00 π.μ. , συνήλθε σε κατεπείγουσα  και δια περιφοράς συνεδρίαση , το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, ύστερα από την με αριθμό πρωτ. 2148/07-12-2020 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Μελά Νικολάου, η οποία κοινοποιήθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής επικοινωνίας  στο κάθε μέλος του  ξεχωριστά για την

 

Έκδοση ψηφίσματος για την αιφνίδια εκδημία του εν ενεργεία Δημάρχου Φούρνων Κορσεών κου Μαρούση Ιωάννη

 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσει τον ελάχιστο αλλά γεμάτο αγάπη και σεβασμό φόρο τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχό μας και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν  ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος .

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ 

 

1.      Να διατυπωθούν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και αείμνηστου Δημάρχου Φούρνων Κορσεών , Μαρούση Ιωάννη

2.      Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα γίνει δια ζώσης .

3.      Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος στο Δήμο Φούρνων Κορσεών από την ημέρα της εξοδίου  και να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου και τα Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης .

4.      Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα , και εν γένει δημόσια κτήρια , επί τριημέρου και να φωταγωγηθούν τα δημόσια κτίρια.

5.      Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ,

6.      Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.

7.      Να αναρτηθεί η φωτογραφία του εκλιπόντος Δημάρχου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου .

8.      Να ονομαστεί το Δημοτικό ελαιοτριβείο Φούρνων Κορσεών σε «Ελαιοτριβείο Δημάρχου Μαρούση Γιάννη».

9.      Να τελεστεί η κηδεία με δημοτική δαπάνη. 

10.  Να δημοσιευθεί το παρόν στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου .

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. Φούρνων Κορσεών.

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1