Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Την Τετάρτη 4/11/2020 πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας στην Αίθουσα του Δημαρχείου μας, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, σε συνεργασία με το Ειδικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ) και το Δήμο μας.

Εισηγήτρια ήταν η κα Λουϊζα Λογοθέτη, διασώστρια η οποία χάρη στην άρτια κατάρτισή της, μετέφερε στους συμμετέχοντες, πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

 

Στο σεμινάριο, παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Μέριμνας Β. Αιγαίου κος Παντελής Βρουλής, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη κος Αμεντάς καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Φούρνων κος Μύτικας Παναγιώτης και κος Καρύδης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φούρνων κος Μελάς Νικόλαος, καθώς και  εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης.

Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, γεγονός που φανερώνει την ανάγκη του κόσμου για γνώση και έμπρακτη βοήθεια προς το συνάνθρωπο, ειδικά στις δυσκολίες και αντιξοότητες των καιρών.

Επισυνάπτεται σχετικό Δελτίο Τύπου. 

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1