Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Ανάρτηση προσωρινών αποτελεσμάτων Καθαριστών/στριών Σχολικών Μονάδων

Αναρτήθηκε σήμερα Δευτέρα και ώρα 11:40 π.μ. στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου μας , ο προσωρινός πίνακας κατάταξης με βάση την υπ' αριθμό 1374/24-08-2020 ανακοίνωση για την πρόσληψη Ι.Δ.Ο.Χ. σε υπηρεσίες καθαρισμού των  Σχολικών  μας μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2)  ημερών η οποία και αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης τους και συγκεκριμένα από την 01/09/2020 έως και την 02/09/2020 .

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν μόνο ηλεκτρονικά το συμπληρωμένο έντυπο ενστάσεως με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών  στα email του Δήμου μας : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται. Ενστάσεις που θα υποβληθούν χωρίς αιτιολόγηση και απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και πέραν της ανωτέρω οριζόμενης  προθεσμίας ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές από την υπηρεσία μας .

 

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1