Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Σας ενημερώνουμε οτι το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 10:00π.μ. και, του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10:30π.μ.

Οι Συνεδριάσεις, θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος  Φούρνων Κορσεών.

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλώ, δείτε τα συνημμένα.

Ο Δήμος μας σας ενημερώνει για την προκήρυξη πρόσληψης δύο (2) ατόμων με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου οκτάμηνης διάρκειας που θα απασχοληθούν στο Δήμο μας ως εξής: 

Ένας (1) Οδηγός απορριματοφόρου εκπαιδευτικής βαθμίδας  Δ.Ε. και, 

Ένας (1) Εργάτης καθαριότητας εκπαιδευτικής βαθμίδας Υ.Ε. 

Οι αιτήσεις, θα υποβάλλονται στο Δήμο Φούρνων Κορσεών, από την Τετάρτη 09/10/2019 έως και την Παρασκευή 18/10/2019 και ώρα 15:00 μ.μ. 

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Δήμο Φούρνων Κορσεών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε τα συνημμένα. 

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την τοποθέτηση του μηχανολογικού εξοπλισμού του έργου της  Αφαλάτωσης στη θέση Ψιλή Άμμος 

Μετά από μία άρτια οργανωμένη αποστολή των μηχανημάτων και, με την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με το Δήμο μας, ένα έργο ζωής, ολοκληρώνεται σύντομα. 

Η αφαλάτωση των Φούρνων, είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας, το οποίο υλοποιείται μέσω της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και, θα επιλύσει το σημαντικότατο πρόβλημα της ποιότητας και της ποσότητας νερού καθώς θα αφαλαττώνονται περί τα 300cc νερού ανά εικοσιτετράωρο. 

Σας ενημερώνουμε οτι την Τρίτη 17/09/2019 και ώρα 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Διοικητηρίου Φούρνων Κορσεών, Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και, 

στις 10:30π.μ. του Δημοτικού Συνεδρίου.

Οι συνεδριάσεις, πραγματοποιούνται Δημόσια και, μπορούν να τις παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν. 

Επισυνάπτονται οι προσκλήσεις. 

Σας ενημερώνουμε οτι με την υπ'αριθμ. 122/2019 Απόφαση Δημάρχου Φούρνων Κορσεών, ορίζονται Αντιδήμαρχοι και, πραγματοποιείται η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων.

Για πληροφορίες, 

παρακαλώ, δείτε το συνημμένο

Στις 23/08/2019 τελέστηκε με ιδιαίτερη επισημότητα, η τελετή ορκομωσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου κου Μαρούση Ιωάννη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Φούρνων Κορσεών. 

Η τελετή, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος το απόγευμα της Παρασκευής, 23/08/2019 και ώρα 19:30, παρουσία των στρατιωτικών, αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων του νησιών, καθώς και πλήθους κόσμου.  

Αρχικά τελέστηκε ο Θρησκευτικός όρκος για τον Δήμαρχο κο Μαρούση και τους Συμβούλους του, ενώ ακολούθησε ο Πολιτικός όρκος για τα μέλη της ΛΑΪΚΗς ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. 

Ευχή όλων, η καλή πολιτική θητεία για το καλό του νησιού μας. 

Στις 03/08/2019 παρουσιάστηκε στους Φούρνους Κορσεών,  από την κα Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δρ. Λίνα Μενδώνη το ιστορικό και αρχαιολογικό σύγγραμα "ΚΟΡΣΗΙΤΩΝ ΝΗΣΟΙ" που εξέδωσε ο Δήμος Φούρνων Κορσεών. 

Πρόκειται για την πρώτη ιστορικά και επιστημονικά τεκμηριωμένη καταγραφή πηγών και ευρημάτων που προέκυψαν μετά από πολυετείς έρευνες και καταγραφές τόσο επίγειες, όσο και ενάλιες. 

Παρακαλούνται τα μέλη του προεδρείου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. σε τακτική συνεδρίαση ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής .

 

 Ο  επανεκλεγής Δήμαρχος κ. Μαρούσης Ιωάννης και το νέο Δημοτικό  Συμβούλιο , σας προσκαλούν την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 μ.μ. στην τελετή ορκωμοσίας τους στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος .

Ο Δήμος μας σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος ,  στην παρουσίαση του DVD που επιμελήθηκε ο Arjen Stuurman με συνεντεύξεις από κατοίκους του νησιού.

Page 1 of 6

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1