Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

 Ο  επανεκλεγής Δήμαρχος κ. Μαρούσης Ιωάννης και το νέο Δημοτικό  Συμβούλιο , σας προσκαλούν την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 μ.μ. στην τελετή ορκωμοσίας τους στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος .

Ο Δήμος μας σας προσκαλεί το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού καταστήματος ,  στην παρουσίαση του DVD που επιμελήθηκε ο Arjen Stuurman με συνεντεύξεις από κατοίκους του νησιού.

 Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, 

με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου "ΚΟΡΣΗΙΤΩΝ ΝΗΣΟΙ" , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03/08/2019 και ώρα 19:30μ.μ. στην Αίθουσα του Δημαρχείου μας. 

Την εκδήλωση τιμά με την παρουσία της, η κα  Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δρ. Λίνα Μενδώνη. 

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε. 

Για πληροφορίες, παρακαλώ, 

δείτε τη συνημμένη πρόσκληση.  

Τέσσερις απεινιδωτές τοποθετήθηκαν στον οικισμό των Φούρνων και της Χρυσομηλιάς καθώς και, στο Καμπί και στη Θύμαινα. 

Οι απεινιδωτές, δωρήθηκαν στο Δήμο μας από τον κο Stuurman Arjen και, για τη χρήση τους, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν περίπου είκοσι(20) εθελοντές από την ομάδα BLS/AED SAMOS .

Οι απεινιδωτές, είναι πλέον τοποθετημένοι σε δημόσια, εύκολα προσβάσιμα σημεία προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε περίπτωση ανάγκης 

Στα συνημμένα που ακολουθούν, παρακαλώ, 

διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου καθώς και, φωτογραφίες 

Σας ενημερώνουμε οτι την Τετάρτη 10/07/2019 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φούρνων Κορσεών, Δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. 

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ, 

δείτε τα συνημμένα 

Ο Δήμος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει  για την υλοποίηση του Προγράμματος:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2019,"

  που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε τα συνημμένα(Δελτίο Τύπου, Ανακοίνωση και, Αφίσα) 

Επισυνάπτεται η υπ'αριθμ. 76/2019 Απόφαση Δημάρχου με θέμα " Πρόγραμμα Εκλογής"

Επισυνάπτονται οι Αποφάσεις  Προκήρυξης των Βουλευτικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Ο Δήμος μας, μετά από ευγενική χορηγία τεσσάρων απεινιδωτών από τον κο Arjen Stuurman στη μνήμη του φίλου του Philip,  απέκτησε τέσσερις (4) απεινιδωτές.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, υλοποιήθηκε στο νησί μας, Πιστοποιημένο Σεμινάριο  Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόννησης με τη συμμετοχή της ομάδας BLS/AED SAMOS

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε το συνημμένο μας. 

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 , θα πραγματοποιηθούν  Πιστοποιημένα Σεμινάρια BLS/AED στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Φούρνων, προκείμενου να πιστοποηθούν οι χρήστες των απινιδωτών που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία του νησιού μας και των οικισμών Θύμαινας και Χρυσομηλιάς αλλα και της περιοχής Καμπί Φούρνων . Οσοί ενδιαφέρονται παρακαλούνται να κάλουν στο 6987040209. Το κόστος συμμετοχής είναι 30,00 € .

Page 1 of 5

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1