Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Η Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Β. Αιγαίου κα Χριστιάννα Καλογήρου, κοινοποίησε το κάτωθι Δελτίο Τύπου που αφορά το λιμάνι του νησιού μας. 

 

 Μεταξύ άλλων, η κα Καλογήρου αναφέρει οτι πρόκειται για:

 

"Ένα έργο πνοής που αποτελεί αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων των Φούρνων, αυτό της αναβάθμισης του κεντρικού λιμένα του νησιού, φτάνει στην τελική φάση υλοποίησης" .

 

Για πληροφορίες παρακαλώ, δείτε το συνημμένο. 

Σας ενημερώνουμε ότι στον Δήμο μας από σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 θα ξεκινήσει η διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του  Τ.Ε.Β.Α. . 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

 

 

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνει για την ένταξη του Δήμου μας, στο πρόγραμμα απευθείας μεταδόσεων θεατρικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου με το κανάλι της Βουλής, την οποία ο Δήμος μας υποστήριξε άμεσα και εντάχθηκε σε αυτήν.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, δίνεται η ευκαιρία και δυνατότητα στους  κατοίκων των Φούρνων όπως και άλλων ακριτικών περιοχών, να παρακολουθήσουν ζωντανά, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, οι οποίες προβάλλονται μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής.

Η πρώτη προβολή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12/2018 με μία εξαιρετική παράσταση-μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς, που απόλαυσαν δωρεάν μικροί και μεγάλοι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Φούρνων Κορσεών.

Αναμένονται πολλές ακόμη ευχάριστες θεατρικές βραδιές και συναντήσεις. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Γ.Α.

Ενημερωθείτε για όλα τα ΝΕΑ του ΕΣΠΑ 2014-2020!

Στην σελίδα του υπουργείου μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετκά με το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον 2"

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1