Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

Σας ενημερώνουμε για την έκδοση αποτελεσμάτων για  την προκήρυξης Σ.Ο.Χ. του Δήμου μας

Επισυνάπτονται οι πίνακες προσληπτέων.

Λοιπές πληροφορίες δίνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Φούρνων Κορσεών ή και τηλεφωνικά (τηλ:2275350600).

Σας ενημερώνουμε οτι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κατάρτισης του προϋπολογισμού του Δήμου μας έτους 2023, ο οποίος εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Β. Αιγαίου Επισυνάπτονται σχετικά

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, ανακοινώνει  

την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Φούρνων Κορσεών, που εδρεύει στους Φούρνους Κορσεών, της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικοί Θέσεων

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

ΔΗΜΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ

 ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΡΣΕΩΝ

Π. Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ

ΔΕ Χειριστής Μηχανημάτων Έργου

8 ΜΗΝΕΣ

1

102

ΔΗΜΟΣ ΦΟΥΡΝΩΝ ΚΟΡΣΕΩΝ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΟΡΣΕΩΝ

Π. Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

8 ΜΗΝΕΣ

1

Λοιπές πληροφορίες και οδηγίες, στα συνημμένα που ακολουθούν.

Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) του Δήμου Φούρνων – Κορσέων.

 

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων αφορά στη χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, με βάση τις υφιστάμενες και μελλοντικά αναμενόμενες ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Συνολικά χωροθετήθηκαν 11 σημεία εντός του Δήμου, εκ των οποίων 6 αφορούν οχήματα Ε.Ι.Χ. και 5 αφορούν οχήματα μικρο-κινητικότητας.

 

Η χρηματοδότηση της μελέτης του ΣΦΗΟ του Δήμου, προϋπολογισμού € 24.800,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), προήλθε από το Πράσινο Ταμείο (σύμφωνα με την αριθμ. 227.3/2021 απόφαση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου) στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2

«ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2021»/ Β’ Πρόσκληση της Δράσης «ΣΧΕΔΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Σ.Φ.Η.Ο.)».

Σε ένα πολύ εορταστικό και ευχάριστο κλίμα, έγινε την Κυριακή 04/12/2022 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου μας. 

Η ατμόσφαιρα είχε άφθονο χρώμα Χριστουγέννων με τα μικρά παιδάκια να ψέλνουν τα κάλαντα και να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη βοήθεια και καθοδήγηση των δασκάλων κ. Κυριακίδη Βασιλείου και κ. Μαλάμω Πολυξένης .

Είχε προηγηθεί η διοργάνωση Santa run υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής κας Γλαρού Τριανταφυλλιώς η οποία και είναι η διοργανώτρια της δράσης "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2022"

Το  Santa run, αφορούσε τρέξιμο με συμμετοχή μικρών και μεγάλων ως το λιμάνι του νησιού και, επιστροφή στην πλατεία του νησιού μας,  όπου και οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες χόρεψαν σε ρυθμούς Χριστουγέννων. 

Εκεί εξάλλου τους περίμεναν και πολλές εκπλήξεις, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους  καθώς άπαντες απόλαυσαν  ζεστή σοκολάτα και καραμελωμένα μήλα που προσέφερε ο Δήμος μας.

Ιδιαίτερο το σκηνικό και με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που διέθεσε με bazar ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου μας. 

Τη φωταγώγηση του δέντρου πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ. Μελάς Νικόλαος  σε ένα ιδιαίτερο κλίμα χαράς και ευφορίας  και, όλοι εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα που ήταν πραγματικά μοναδικό.

Η πλατεία μας έλαμψε με τα φωτάκια και η φάτνη έδωσε το μήνυμα των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων. 

Η Δημοτική Αρχή παρούσα σε κάθε στιγμή εκπροσωπήθηκε από τους Αντιδημάρχους κ. Αμοργιανό και κ. Μελά, την Δ.Σ. κα Μαρκάκη-Μανουσάκη Πάτρα ενώ στην εκδήλωση παρευρέθεισαν  μέλη των Συλλόγων των Σχολείων μας, εκπαιδευτικοί, και πλήθος συγχωριανών μας που με πολύ χαρά και κέφι, έδωσαν τη δική τους εορταστική νότα στην εκδήλωση. 

Ευχόμαστε σε όλους μας, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. 

 

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής εκκινεί Πρόγραμμα υποστήριξης εγκύων και νέων γονέων κατοίκων μικρών νησιών (με πληθυσμό κάτω των 3.000 μόνιμων κατοίκων βάσει της απογραφής του 2021) 

και, ο Δήμος μας μετέχει μεταξύ άλλων Δήμων στο εν λόγω πρόγραμμα. 

Σκοπός του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των ελλείψεων στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά την εγκυμοσύνη και την αρχή της γονεϊκότητας σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των νέων οικογενειών και την εξασφάλιση ισότιμης περιγεννητικής φροντίδας για τους υποψήφιους και νέους γονείς μέσω της δωρεάν παροχής, με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας, υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας – συμβουλευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχιατρικής παρακολούθησης. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι: α) έγκυες, λεχωίδες, νέες μητέρες και νέοι πατέρες, β) γυναίκες και άντρες που βρίσκονται σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), γ) άτομα που έχουν βιώσει περιγεννητική απώλεια (αποβολή, ενδομήτριο ή περιγεννητικό θάνατο), και διαμένουν στα παρακάτω νησιά: Αγαθονήσι, Άγιος Ευστράτιος, Αγκίστρι, Αμοργός, Ανάφη, Αντικύθηρα, Αντίπαρος, Αντίπαξοι, Αρκοί, Αστυπάλαια, Γαύδος, Γυαλί, Διαπόντιοι νήσοι, Δονούσα, Ελαφόνησος, Ηρακλειά, Θηρασιά, Θύμαινα, Ιθάκη, Ίος, Κάλαμος, Κάσος, Καστελόριζο, Καστός, Κέα, Κίμωλος, Κουφονήσια, Κύθνος, Λειψοί, Μεγανήσι, Νίσυρος, Οινούσσες, Παξοί, Σαμοθράκη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σκύρος, Σύμη, Σχοινούσα, Τήλος, Ύδρα, Φολέγανδρος, Φούρνοι, Χάλκη, Ψαρά.

Οι κάτοικοι των παραπάνω νησιών μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επικοινωνώντας με τη «Φαιναρέτη» στο τηλέφωνο 2109319054 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 – 21.00 ή μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το Κέντρο Πρόληψης  Π.Ε.Σάμου «Φάρος» σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, φορείς & συλλογικότητες του Δήμου Φούρνων Κορσεών,  σας προσκαλούν σε μία συνάντηση συνομιλίας με θέμα:

«Ενισχύοντας την ψυχική και κοινοτική μας ανθεκτικότητα». 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/11/2022 στις 18.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ Τεύχος B' 2539/14.06.2021, την Τρίτη, 01/11/2022, ξεκινάει ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο Μητρώο των Λευκών Περιοχών, που αφορά την τηλεοπτική κάλυψη περιοχών. .

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται στο διάστημα 01.11.2022 ως τις 15.11.2022.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση, καλούνται να προσέρχονται στο Κ.Ε.Π. του Δήμου μας,

έχοντας μαζί τους τον λογαριασμό ρεύματος της κύριας κατοικίας τους και, γνωρίζοντας το e-mail  και το κινητό τους. 

Το πρόγραμμα αφορά μόνιμους κατοίκους. 

Τηλ Κ.Ε.Π. 2275350601 και,. 2275350615

Αιτήσεις υποβάλλονται και μέσω της πλατφόρμας https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/leukes-periohes με τους κωδικο;yw TAXIS NET 

 

ας 

Σας ενημερώνουμε ότι γίνονται ενέργειες προγραμματισμού νέου εμβολιαστικού κύκλου κατά της Covid-19 στο νησί μας. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν άμεσα  με το Κ.Ε.Π. του Δήμου μας στα τηλέφωνα:

2275350601 και 2275350615 

γνωρίζοντας το Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον εμβολιασμό 

 

Ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ».

Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Φούρνων Κορσεών (ΟΤΑ Α΄ βαθμού), Δ/νση: Φούρνοι Κορσεών , Τ.Κ. 83400, Ελλάδα,

Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες: Μύτικας Εμμναουήλ ,

τηλ.: 2275350612,

fax: 2275350610 και

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το ΠΔΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κωδ. ΣΑΕΠ 0861 2021ΣΕ08610130 για το ποσό των 62.000,00 €, Κωδ. ΣΑ Ε0861.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ, δείτε τα συνημμένα 

Page 1 of 13

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1