Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

Ο Δήμος Φούρνων Κορσεών, με ιδιαίτερη χαρά, σας ενημερώνει για την ένταξη του Δήμου μας, στο πρόγραμμα απευθείας μεταδόσεων θεατρικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου με το κανάλι της Βουλής, την οποία ο Δήμος μας υποστήριξε άμεσα και εντάχθηκε σε αυτήν.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, δίνεται η ευκαιρία και δυνατότητα στους  κατοίκων των Φούρνων όπως και άλλων ακριτικών περιοχών, να παρακολουθήσουν ζωντανά, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, οι οποίες προβάλλονται μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής.

Η πρώτη προβολή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/12/2018 με μία εξαιρετική παράσταση-μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς, που απόλαυσαν δωρεάν μικροί και μεγάλοι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Φούρνων Κορσεών.

Αναμένονται πολλές ακόμη ευχάριστες θεατρικές βραδιές και συναντήσεις. 

 

Φούρνοι Κορσέων
Ένα μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών με άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά!


Νέα/Ανακοινώσεις

  • 1